top of page
  • VB

5 tipov ako Flirtujeme online na https://flirtujeme.sk

Updated: Feb 16, 2021


Robíme to všetci, aj keď len trochu.


Ak sa nepovažujete za flirt alebo neviete, ako flirtovať, je pravdepodobné, že stále spadáte do jednej z piatich kategórií uvedených nižšie. Musíte len rozpoznať tieto štýly, aby ste vedeli, či s vami ten, kto vás zaujal, flirtuje!


Podľa štúdie uskutočnenej na univerzite v Kansase existuje päť hlavných typov flirtovania: tradičný, fyzický, úprimný, hravý a zdvorilý. Pochopenie toho, aký štýl flirtovania vám najviac vyhovuje, vám môže pomôcť dosiahnuť úspech na prvom rande a dokonca vylepšiť váš súčasný vzťah. Pozrime sa, aký typ flirtovania ste!


Tradičné

V tejto kategórii je oveľa pravdepodobnejšie, že muži urobia prvý ťah, zatiaľ čo ženy sa radi posadia a počkajú, kým na svojom bielom koni cvála rytier v lesklej zbroji. Dobre, dievča môže snívať! Dobrým príkladom toho, kde môžete vidieť tento štýl flirtovania v akcii, je online zoznamka . Populárne flirtovanie sa zvyšuje a ženy si môžu sadnúť a doslova si vybrať. Ak sú vaším štýlom tradicionalisti, potom je dôležité mať príťažlivý profilový obrázok, ktorý ich zláka k tomu, aby sa pohli! Tu je ešte viac o tajnej vede o flirtovaní .


Fyzické

Radi flirtujete bez jediného slova? Alebo chcete nechať svoje telo rozprávať, aby ste upútali pozornosť toho zvláštneho niekoho, na koho máte oči? Predstavte si tento scenár: Keď sa začnete smiať, vaša ruka sa prirodzene dotkne kolena druhého človeka. Toto je spoľahlivý spôsob, ako doviesť bod domov, ktorý vás mimoriadne zaujíma, bez toho, aby ste museli rozpravat! Ak je to váš štýl, tu sa dozviete viac o milostnom jazyku fyzického dotyku .


Úprimné

Toto je zďaleka najbežnejší typ flirtovania. Vidieť niekoho, kto má vaše fantázie z celej miestnosti, a chcieť s ním prelomiť ľady pochválením ich štýlu alebo toho, aké noviny čítajú, je ľahký a jemný flirtovací štýl. Tento spôsob flirtovania je rýchlou cestou k nájdeniu spoločnej reči, ktorá môže viesť k emocionálnym väzbám, ktoré prekvitajú do vzťahu. Aj keď to neprejde priateľstvom, stále je to bonus. Nikdy nemôžete mať príliš veľa priateľov !


Hravé

Tento spôsob flirtovania by sa dal klasifikovať ako najkontroverznejší. Do tejto kategórie patria ľudia, ktorí používajú flirt ako nástroj, skôr ako by sa flirtovaniu skutočne venovali, pretože majú o niekoho záujem. Napríklad flirtujete, aby ste si prišli vlastnou cestou alebo aby ste zmanipulovali situáciu? Alebo je flirt pre vás možno prostriedkom na dosiahnutie cieľa? Potom ste hravý flirt! Niekoľko rád: Majte na pamäti všetky tie srdcia, ktoré ste zlomili pri vysielaní zmiešaných signálov. Môžu sa vrátiť, aby vás prenasledovali!


Zdvorilé

Posledný štýl je tiež najmenej zrejmý a milujú ho ticho rezervovaní a introvertní medzi nami. Slušnosť však má jednu nevýhodu, a to je: nikto si ani nemusí všimnúť, že flirtujete! Výhodou zdvorilého flirtovania je však to, že je často ten pravý. Takže, prečo neflirtovať ?!



Post: Blog2_Post
bottom of page