top of page
  • VB

Ako byť džentlmenom na prvom stretnutí

Nezáleží na tom, či ste svoje rande našli cez zoznamovacie aplikácie, vždy chcete na prvom rande zanechať dobrý dojem. Aké kroky by ste teda mali podniknúť, aby ste boli skutočným džentlmenom?


dvaja na rande
stretnutie v restauracii


Rozhodnite sa mieste stretnutia

Miesto dátumu o vás veľa napovie. Najskôr by ste sa mali spýtať svojho rande, či majú nejaké preferencie, čo sa týka miesta, kam by ste mali ísť. Niekto dáva prednosť večeri pri posedení, kde sa dá lepšie spoznať, iným pripadá nudné a zbytočné a dáva si radšej drink v miestnom bare. Ak váš dátum umožňuje naplánovať si večer, môžete si zvoliť luxusnú reštauráciu, ale nezabudnite, že možno budete musieť rezervovať vopred, pretože poslednou vecou, ​​ktorú chcete, je ukázať sa a povedať, že už pre vás nie je miesto. Zamyslite sa teda a zavolajte dopredu alebo si rezervujte stôl, ak je to možné. Na druhej strane, ak nechcete mať potenciálne drahú večeru, existuje veľa ďalších možností. Môžete si napríklad ísť pozrieť predstavenie, navštíviť múzeum...


Upravený

Aby ste zanechali dobrý dojem, mali by ste venovať určitý čas aj starostlivosti o vlasy . Ak ste sa už nejaký čas nenechali ostrihať, mali by ste zvážiť stretnutie s kaderníkom. Ak máte dlhé vlasy, upravte ich tak, aby vyzerali pekne. Zastrihnite si vlasy na tvári a odstráňte všetky nežiaduce vlasy. Pilujte si nechty, osprchujte sa a dajte si dezodorant. S kolínskou to nepreháňajte. Aj keď je to vaša podpisová vôňa, udržiavajte ju jemnú, pretože nechcete zahltiť svoje rande.


Noste pekné oblečenie

Samozrejmosťou je aj pekné oblečenie. To, čo si oblečiete, bude samozrejme závisieť od toho, kam máte namierené. Napríklad pravdepodobne nebudete nosiť to isté v reštaurácii a v múzeu. Stále však musíte vyzerať pekne a do outfitu dať trochu zamyslenia. Nechcete ísť do žiadnych extrémov, vyhnite sa tak oblekom a všetkému, čo je príliš formálne, nezabudnite však tiež na to, aby ste to neurobili príliš príležitostne tým, že pôjdete v surferských šortkách a šľapkách. Džínsy alebo pekné nohavice budú v pohode a môžete ich kombinovať so širokou škálou košieľ, od golierov s golierom až po svetre. Všetko môžete doplniť inteligentnou bundou alebo blejzrom. Dôležitá je tiež obuv. Spoločenská obuv nie je nutná a tenisky sú určite niečo, pre čo sa môžete rozhodnúť, ak nevlastníte žiadne čižmy. Uistite sa však, že sú čisté a nie úplne opotrebované.



upravený
flirtujeme.sk na urovni

Prineste kvety, aby ste prekvapili svoje rande

Viem, že si myslíte, že je to klišé a staromódne, ale práve to ho robí nečakaným, však? Ak hľadáte niečo, čím by ste mohli prekvapiť svoje rande a ukázať im, že ste v noci venovali veľa úsilia, pouvažujte nad tým, ako im zaobstarať kvety. Môžete si jednoducho objednať kvetinové aranžmány a nechať si ich doručiť domov v deň dátumu, ak nemáte čas zájsť do miestneho kvetinárstva. Či už sa rozhodnete pre jedinú červenú ružu alebo kyticu ružových tulipánov, vaše rande toto gesto určite ocení.

Prísť na čas

Hneď ako sa rozhodnete pre správny čas, mali by ste sa ponúknuť na vyzdvihnutie dátumu. Ak hovoria áno, uistite sa, že ste tam včas. Nebuďte neskoro, ale ani príliš skoro, pretože by nemuseli byť pripravení. Keď sa tam dostanete, neposielajte im iba správy, ale chodte až k ich dverám. Na druhej strane, ak súhlasíte s tým, že sa stretnete na určitom mieste, mali by ste sa tam dostať trochu skôr, aby ste mohli priestor prekonať, zaistiť stále rezerváciu, vybaviť letenky, ktoré potrebujete, alebo sa len upokojiť pred dátum prichádza. Pozdravte ich objatím, venujte im kvety a pochválte ich vzhľad.


Buďte ku všetkým zdvorilí

Aj keď budete na svoje rande určite milí a preukážete, aký ste rytiersky, musíte pamätať na to, ako sa k ostatným správať láskavo. Preto buďte zdvorilí k čašníkovi a nerobte zlým ľuďom okolo seba. Vaše rande si určite všimne vašu negativitu a druhé rande by vás už nemusí zaujímať.


stretnutie dvoch
stretnimesa.sk online zoznamka pre kazdeho


Vymýšľajte zaujímavé témy, o ktorých sa budete rozprávať

Keď už budete vidieť, ako pravdepodobne strávite väčšinu dňa vzájomným spoznávaním, mali by ste myslieť na niektoré zaujímavé témy, o ktorých by ste mohli hovoriť. Niektorí ľudia napríklad nenávidia malé reči, takže sa nebojte hovoriť o budúcnosti a hlbokých obavách. Môžete ponúknuť nejaké informácie o sebe a položiť otázky týkajúce sa dátumu . Prejavte záujem o to, čo sa im páči, a nebudete mať problémy s neustálym rozhovorom. Prikývnite a usmejte sa, aby ste ukázali, že dávate pozor. Na druhej strane, témou, ktorej by ste sa určite mali vyhýbať, sú minulé vzťahy a zlé dievky.


Zaplaťte za jedlo

Ak idete do reštaurácie, musíte zaplatiť účet, najmä ak ste navrhli miesto. Váš dátum môže ponúknuť rozdelenie účtu, ale nedovoľte im to. Povedzte im, že to môžu nabudúce. Môže to byť očarujúci spôsob, ako navrhnúť, že chcete iné rande.


Nemajte konečný cieľ

Na konci rande by ste si konečne nemali dávať žiadne ciele. Iste, možno by ste chceli bozk, ale ak sa vám situácia nezdá správna, necítite povinnosť niečo uponáhľať. Ak si myslíte, že je správny čas, požiadajte o povolenie svoj dátum. Povedzte im, že ste sa mali skvele, poďakujte im za rande a uvidíte, či by sa s vami čoskoro chceli stretnúť.

Táto príručka by vám mala pomôcť správať sa ako skutočný gentleman, keď idete na rande, od rozhodnutia o správnom mieste a vynaloženia určitého úsilia na to, ako vyzeráte, až po vedieť, ako konať a čo povedať.



2 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page