top of page
  • VB

10 tipov ako si správne vypniť profil na zoznamke časť 1.

Updated: Sep 7, 2020

Ani najlepšia zozanmka Ti nepomôže, ak nemáš poriadne vyplnený profil. Znižuješ svoje šance nájsť partnera podľa Tvojich predstáv.



Ako mať správne vyplnený profil

Ste pripravení začať ďalšiu kapitolu svojho života a hľadať spraznenú dušu online? Najprv musíte vyplniť svoj profil. A budete sa musieť uistiť, že vás môžu ľahko nájsť aj ďalší vážni uchádzači o vzťah. Ak urobíte nesprávne kroky, váš profil sa spojí s morom menej závažných online randiacich - a čo je horšie, možno skryje, kým skutočne ste. Ale urobte správne kroky a skutočné a zažiarte. Máme pre Vás 10 najlepších tipov na vyplnenie profilu.


1. Vyplňte celý profil - nevynechajte otázky!

Nájdite si čas na vyplnenie každej časti profilu a na zodpovedanie každej otázky. Ak vyplníte iba časť svojho profilu, ostatní si budú myslieť, že sa snažíte niečo skryť - alebo že ste leniví. (A odpoveď na otázku „Neviem, čo napísať“, „Opýtajte sa ma“ alebo „Vy mi poviete“ je rovnako zlá ako preskočenie sekcií.)


Môžete ukázať kto skutočne ste vo svojich profilovych fotografiach a môžete sa tak stať atraktívnejšími pre iných

Nezabudnite si vybrať:

· Najmenej 4 fotografie, ktoré vás ukážu v rôznom oblečení, pózy a situácie

· Iba fotografie, ktoré urobil niekto iný (žiadne selfies, pretože nevyzerajú profesionálne).

· Iba fotografie, ktoré boli najnovšie - novšie ako 6 mesiacov

· Iba fotografie, kde skutočne máte svoju tvár. Áno, to znamená, že žiadne jedlo, auto alebo fotografie z motocyklov. A tiež žiadne fotografie, ktoré sú skutočne od niekoho iného

· Fotografie, na ktorých môžu ostatní jasne vidieť vašu tvár. Tvár nesmie byť zakrytá klobúkom, slnečnými okuliarmi ani iným predmetom.

· Jasné fotografie s dobrým osvetlením.

· Aspoň jeden celotelovy moment. Toto je najlepší spôsob, ako ukázať ostatným, kým skutočne ste - vďaka tomu budete vyzerať ešte viac sebavedome a získate viac lajkov. Potvrdené

· Fotografie, kde ste jediný. Takže vynechajte skupinové zábery a rodinné zábery - a najmä vynechajte zábery jednotlivých priateľov. Ľudia tak nemusia uhádnuť, kým skutočne ste, a nebudú si myslieť, že je to Vaša bývalá.


3. Zamerajte sa na svoj humor

Muži aj ženy si cenia humor ako jednu z najdôležitejších vlastností, ktorú chcú na rande. Takže ak budete vtipný, budete mať väčšiu šancu sa s niekým zoznámiť. Vo svojich profilových odpovediach hľadajte príležitosti, ako byť zábavný a kreatívny, ale nepreháňajte to. Tiež sa uistite, že humor je prirodzený, pretože ľudia cítia, či sa nútite.

4. Zdieľajte konkrétne záujmy

Buďte otvorení konkrétnym koníčkom, záujmom a vášniam. Nezabudnite, že váš profil je vaša šanca rozprávať svoj príbeh a načrtnúť živý obraz toho, kým ste. Nechajte svoju kreativitu von! Nepíšte iba vágne o tom, čo vás baví, inak sa váš profil stane nudnou knihou, ktorú sú ostaní nútení prečítať viackrát

Nehovorte „milujem smiech“ alebo „bavím sa.“

Namiesto toho zdieľajte podrobnosti o svojich záujmoch a vášňach - čím viac jedinečných, tým lepšie!

Nehovorte: „Rád čítam / chodím do kina / pozerám Netflix / pozerám televízor.“

Namiesto toho, aké sú vaše obľúbené knihy? Filmy? TV relácie? Zobraziť a filmovať žánre?

Nehovorte "Milujem hudbu".

Namiesto toho zoznam svojich obľúbených skladieb, interpretov a / alebo žánrov. Alebo, ak ste hudobník, dajte ľuďom vedieť, či spievate alebo aký nástroj hráte - a uveďte zoznam svojich obľúbených žánrov, ktoré budete hrať.

Nehovorte „som športový fanúšik“ alebo „som športový“.

Aké sú vaše obľúbené športy namiesto toho ?

Nehovorte „Mám rád dlhé prechádzky po pláži.“ alebo „rád cestujem.“

Namiesto toho, aké sú vaše tri obľúbené ciele? Aký je váš absolútne obľúbený cieľ a prečo? Alebo aký je cieľ, ktorý by ste v budúcnosti radi navštívili?

Nehovorte: „Rád sa stravujem.“

Namiesto toho si vymenujte svoje obľúbené jedlá a kuchyne, ktoré chcete jesť (alebo variť).

Nehovorte: „Hľadám sa dobre.“ „Dobrý čas“ sa označuje ako kód „sex / pripojenie“, aj keď to nie je to, čo chcete.

Namiesto toho hovorte o položkách v zozname vedier. Alebo zdieľajte koníčky, na ktoré sa obraciate, kedykoľvek budete mať čas nazvyš.

Nehovorte „Som dobrodružný.“

Namiesto toho stručne povedzte o jednom alebo dvoch obľúbených dobrodružstvách, ktoré ste zažili.

Nehovorte „Som rovnako šťastný, že idem von alebo či som doma,“ alebo nič podobné. Touto frázou nebudete vynikať, pretože ju príliš veľa ľudí dáva do svojho profilu.

Namiesto toho, čo sú niektoré z najunikátnejších vecí, ktoré ste kedy urobili?


5. Udržujte veci krátke ale milé

Váš opis by nemal byť dlhší ako krátky odsek a odpovede na otázky by mali byť pár viet, maximalne. Ak budete pokračovať ďalej a ďalej o sebe, unudíte ostaných a prejdú na ďalší profil. Buďte stručný, môže vám to pomôcť vymyslieť tvorivé spôsoby, ako rozprávať svoj príbeh - tie, v ktorých sa každé slovo naozaj počíta.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page